Getyoga

Välkommen att yoga med oss och våra älskade getterVälkommen att yoga med oss och våra älskade getter. Yogan kommer att dra igång i April troligen, datum Ej satt ännu. Bokar gör du via Bokadirekt. seHär är vi just nu. Om passet:- Max antal…

Välkommen att yoga med oss och våra älskade getter

Välkommen att yoga med oss och våra älskade getter.
Yogan kommer att dra igång i April troligen, datum Ej satt ännu.

Bokar gör du via Bokadirekt.se

Här är vi just nu.

Om passet:
- Max antal deltagare 40 personer.
- Yogan är anpassad för nybörjare.
- Antal getter är cirka 15 st. OBS! Inga killingar 2020.

Vänligen notera: För att alla ska känna sig trygga under pågående pandemi håller vi inte deltagare med yogamattor i år!

Pris och betalning:
- Du betalar på plats. Pris: 200 kr för icke-medlem, 150 kr för medlem.
- Du som har presentkort behöver visa upp det på plats.

Utrustning, klädsel och annat:
- Tänk på att din yogamatta ska tåla en del. Vi håller till utomhus under bar himmel, och getterna är inte särskilt pryda av sig (kan bli lite kiss och bajs i din närhet...) så ha gärna skydd att lägga både under och över din matta. Vi rekommenderar inte att du är barfota.
- Ha gärna på dig oöma skor som tål lite smuts, och som inte orsakar alltför stort slitage på din yogamatta. - Bra med skalbar klädsel som du kan anpassa efter väderlek, - Ha med dig en väska där du kan stoppa ner dina lösa tillhörigheter under tiden du yogar. Getter är nyfikna och äter ALLT. :-)

Välkommen!

Köp presentkort till getyoga

Köp presentkort till getyoga Du kan ge bort flera pass på ett och samma presentkort. Ett och samma presentkort kan även vara avsett för mer än en person. Ett pass kostar 200 kronor.

Så här gör du:

1 Swisha till 123 166 87 89 och uppge ditt namn — och viktigast — din mejladress! Då skickar vi dig presentkortet i form av en PDF.

2. Mejla get2gether.nu@gmail.com - och uppge datum för inbetalning, antal pass och personer som presentkortet ska gälla för.

Det är aldrig tråkigt med getter! 

Boka här

Boka YOGA Lidingö Boka YOGA Upplands Väsby