Bli medlem

Bli medlem, skaffa familjemedlemskap eller ge en gåvaDet är aldrig tråkigt med getter! Kom med och engagera dig i föreningen. Det finns någon syssla för alla, alltifrån att bara klappa getter till att valla dem. Du kommer ut i Lidingös…

Bli medlem, skaffa familjemedlemskap eller ge en gåva

Det är aldrig tråkigt med getter! Kom med och engagera dig i föreningen. Det finns någon syssla för alla, alltifrån att bara klappa getter till att valla dem. Du kommer ut i Lidingös fantastiska natur, umgås med världens roligaste djur och lär känna en massa folk du aldrig skulle träffa på annars. Getter ger livskvalitet!

Besök i hagen

Djur i allmänhet och lantraser i synnerhet skapar glädje och möjligheter till kontakter mellan djur och människor. Vi välkomnar besök i hagen. Ett av Get2Gethers syften är att vara en naturlig och aktiv mötesplats för alla inblandade. Getter är extremt sociala, aktiva och ofarliga och därför omtyckta av många människor. Denna utåtriktade del av projektet utvecklas ständigt men är beroende av ideella krafter. Följ oss här och på sociala medier för att se vad som är på gång i hagen. Getyoga och getvandringar är ett exempel på två aktiviteter som i återkommer i verksamheten. Kontakterna med allmänheten och nätverket kring föreningen är också nyckeln till en viktig finansieringskälla. Stöd oss gärna genom ett medlemskap för dig själv eller hela familjen, vi behöver er!

Som medlem bidrar du till föreningen och får regelbunden information om verksamheten och relaterade nyheter. Pris: 350 kronor per kalenderår och person.

Välj Familjemedlemskap och låt hela familjen vara med. Tänk bara på att det alltid är du som vuxen som ansvarar för barnen i hagen. Pris: 500 kronor per kalenderår och familj.

Det går också bra att ge bort ett medlemskap i gåva.

Så här gör du:


1. Betala in avgiften, helst via Swish och uppge namn — och viktigast — din mejladress! Detta så att vi dels vet vem medlemskapet avser, och dels kan nå dig och bekräfta ditt medlemsskap samt skicka nyheter och info om föreningen.

2. Mejla även till medlem@get2gether.nu och berätta vilken typ av medlemsskap du registrerat dig för. Då får du kort därefter en bekräftelse och info om ditt medlemsskap. Vi svarar oftast inom ett par dagar, maximalt inom en vecka. 

3. När du fått välkomstbrev: Hör av dig till oss och boka introduktion till hagen. Det gör du lättast på Facebook messanger, där vi garanterat nås snabbast, eller på medlem@get2gether.nu. För oss är din och djurens säkerhet viktig, därför ber vi alla nya medlemmar komma på en introduktion till hagen. Någon av våra rutinerade skötare möter er då för att kort genomgång om rutiner och annat viktigt att tänka på. 

Betala avgiften eller gåvan via:

- Swish 123 166 87 89
- Bankgiro 163-7248

Vi upprepar: När du Swishar, vänligen uppge namn OCH din mejladress! Detta så att vi dels vet vem som har betalat, och dels kan nå dig och bekräfta ditt medlemsskap samt skicka nyheter och info om föreningen. 

Följ oss på våra sociala medier

Instagram
Facebook