Bli medlem

Bli medlem! Som medlem bidrar du till föreningen och får regelbunden information om verksamheten och relaterade nyheter. Med ett Familjemedlemskap kan du låta hela familjen vara med. Tänk bara på att det alltid är du som vuxen som ansvarar för…

Bli medlem!

Som medlem bidrar du till föreningen och får regelbunden information om verksamheten och relaterade nyheter. Med ett Familjemedlemskap kan du låta hela familjen vara med. Tänk bara på att det alltid är du som vuxen som ansvarar för barn i hagen. Pris: 350 kronor per person eller 500 kronor per familj per år. Det går också bra att ge bort ett medlemskap i gåva. Kom med och engagera dig i föreningen! Det finns någon syssla för alla, alltifrån att bara klappa getter till att hjälpa till som skötare. Du kommer ut i Lidingös fantastiska natur, umgås med världens roligaste djur och lär känna folk du inte skulle träffa på annars. Du kan också lära dig valla getter på egen hand. Getter ger livskvalitet. Stötta oss genom ett medlemskap för dig själv eller hela familjen, vi behöver er!

Registrera dig som medlem här:

Klicka här för att komma till formuläret


Besök i hagen

Besöksverksamheten är kärnan i vår förening. Getyoga och getvandring är ytterligare exempel på två aktiviteter som i återkommer i verksamheten. Alla medlemmar bjuds in till föreningens fixardagar, tillsammans gör vi föreningen möjlig. Ett av Get2Gethers visioner är att skapa en naturlig och aktiv mötesplats för alla som är intresserade av djur och natur. Våra getter är extremt sociala, aktiva och tama och bjuder på en upplevelse för både själ och hjärta. Vi välkomnar även ett mer aktivt medlemskap där du är med skötar- och vallningsaktiviteter.

Skolklasser och föreningar välkomnas att boka besök, se fliken Kontakter.

Ny som medlem 

När du fått välkomstbrev, hör av dig till oss och boka introduktion till hagen. För oss är din och djurens säkerhet viktig, därför ber vi alla nya medlemmar komma på en introduktion till hagen. Det gör du lättast på Facebook messenger eller på medlem@get2gether.nu. Någon av våra rutinerade skötare möter er då för att kort genomgång. Du är också välkommen att gå med i Facebookgruppen "Get2Gether - Medlemmar" där du kan vara aktiv och följa händelser i hagen och lära känna andra medlemmar.

Följ oss på våra sociala medier för att se vad som är på gång

Instagram
Facebook