Bli medlem

Bli medlem, familjemedlem eller ge en gåvaDet är aldrig tråkigt med getter! Kom med och engagera dig i föreningen. Det finns någon syssla för alla, alltifrån att bara klappa getter till att valla dem. Du kommer ut i Lidingös fantastiska natur…

Bli medlem, familjemedlem eller ge en gåva

Det är aldrig tråkigt med getter! Kom med och engagera dig i föreningen. Det finns någon syssla för alla, alltifrån att bara klappa getter till att valla dem. Du kommer ut i Lidingös fantastiska natur, umgås med världens roligaste djur och lär känna en massa folk du aldrig skulle träffa på annars. Getter ger livskvalitet!

Medlemskap

Att vara medlem kostar 350 kroner per kalenderår. Som medlem bidrar du till föreningen och får regelbunden information om verksamheten och relaterade nyheter.

Nyhet — Familjemedlemsskap
Låt hela familjen vara med på ett och samma medlemsskap. Pris: 500 kronor per kalenderår och familj.

Så här gör du:
1. Betala in avgiften, helst via Swish och uppge namn — och viktigast — din mejladress! Detta så att vi dels vet vem som har betalat, och dels kan nå dig och bekräfta ditt medlemsskap samt skicka nyheter och info om föreningen.
2. Mejla till
medlem@get2gether.nu och berätta vilken typ av medlemsskap du registrerat dig för. Då får du kort därefter en bekräftelse och info om ditt medlemsskap.

Ge en gåva

Du kan också stötta oss genom att skänka ett frivilligt belopp. Pengarna går till hö, mineraler och veterinärvård samt till underhåll av utrustning, transportfordon och annat som behövs för getternas skötsel.

Köp presentkort till getyoga

Ge bort presentkort till vår populära getypga. Ett pass kostar 200 kronor. Du kan ge bort flera pass på ett och samma presentkort. Ett och samma presentkort kan även vara avsett för mer än en person.

Så här gör du:
1. Betala in avgiften, helst via Swish och uppge namn — och viktigast — din mejladress! Detta så att vi dels vet vem som har betalat, och dels kan skicka dig presentkortet, som kommer i form av en PDF.
2. Mejla get2gether.nu@gmail.com - och uppge datum för inbetalning, antal pass och personer som presentkortet ska gälla för.

Betala avgiften eller gåvan via:

- Swish 123 166 87 89
- Bankgiro 163-7248

Vi upprepar: När du Swishar, vänligen uppge namn —och viktigast —din mejladress! Detta så att vi dels vet vem som har betalat, och dels kan nå dig och bekräfta ditt medlemsskap samt skicka nyheter och info om föreningen. 

Följ oss på våra sociala medier

Instagram
Facebook