Bli medlem

Bli medlem, fadder eller ge en gåvaMan har aldrig tråkigt med getter. Kom med och engagera dig i föreningen. Det finns någon syssla för alla, alltifrån att bara klappa getter till att valla dem. Du kommer ut i Lidingös fantastiska natur, umgås…

Bli medlem, fadder eller ge en gåva

Man har aldrig tråkigt med getter. Kom med och engagera dig i föreningen. Det finns någon syssla för alla, alltifrån att bara klappa getter till att valla dem. Du kommer ut i Lidingös fantastiska natur, umgås med världens roligaste djur och lär känna en massa folk du aldrig skulle träffa på annars. Getter ger livskvalitet!

Medlem

Medlem, 350 kr/år. Som medlem bidrar du till föreningen och får regelbunden information om verksamheten och relaterade nyheter.

Fadder

Fadder, 700 kr/år. Som fadder får du namnge en get som du också får vara med och sköta tillsammans med en av våra ordinarie djurskötare. Vi ordnar gemensamma aktiviteter och du kommer också att kunna skriva om dig själv och din get på hemsidan, om du vill.

Ge en gåva

Du kan också stötta oss genom att skänka ett frivilligt belopp. Pengarna går till hö, mineraler och veterinärvård samt till underhåll av utrustning, transportfordon och annat som behövs för getternas skötsel.

Betala avgiften eller gåvan via:

- Swish 123 1668 789, eller
- Bankgiro 163-7248

OBS! Uppge namn och - viktigast - din mejladress - så vi kan nå dig med löpande information.

Följ oss på våra sociala medier

Instagram
Facebook