Getyoga

Välkommen på getyoga med Get2Gether! Getyogan 2023 är på igång - bokningen öppnar snart i appen Bokadirekt! www. bokadirekt. se/boka-tjanst/yogapilates-bohusgården-lidingö-30581/getyoga-med-get2gether-lidingö-292537Yogasäsongen startar…

Välkommen på getyoga med Get2Gether!

Getyogan 2023 är på igång - bokningen öppnar snart i appen Bokadirekt!

https://www.bokadirekt.se/boka-tjanst/yogapilates-bohusgården-lidingö-30581/getyoga-med-get2gether-lidingö-292537

Yogasäsongen startar i början av maj, preliminärt startdatum 2023-05-06. Event kan bokas redan nu.

Var hålls yogapassen? 

Getyogan hålls i någon av våra natursköna hagar. OBS! Våra hagar är fristående arrenden, fastigheter i närheten är privata bostäder utan koppling till vår verksamhet. Läs bokningsbekräftelsen noga för aktuell plats. Under maj och juni 2023 är vi i Geteborg, hagen med den röda ladan mitt emot fågelkärret i Långängens naturreservat på Lidingö. Hit hittar ni lättast om ni siktar på Långängens Gård och parkerar under kraftledningen intill Långängsvägen. Alternativt åker kommunalt till Hantverkshuset/Stockby ridhus, passerar Stockby motionsgård och utegym och promenerar mot fågelkärret och röda ladan.  

Om passet:

Ett getyogapass är något utöver det vanliga, en kombination av rörelse- och avslappningsövningar men framför allt en naturupplevelse. Getternas förmåga att söka närhet leder till välmående och bland blir det skratt då de uttrycker sin tillgivenhet på sitt personliga vis. Det kan vara bra med ett getöga öppet under passet.

Mötet med våra getter har en stressreducerande och ångestlindrande effekt. Du tränar smidighet, balans och styrka helt utifrån egna förutsättningar. Därför välkomnar vi deltagare som söker en aktivitet för att komma i rörelse, komma ut i naturen samt önskar hitta vägar till fysisk och mental återhämtning. Och givetvis välkomnas alla som vill ha en riktigt rolig upplevelse att minnas. Vår certifierade yogainstruktör leder två pass i veckan under månaderna maj till oktober. Privata eller företagsevent kan också bokas. Yogapasset bemannas alltid av en assistent för att skapa en trygg och säker miljö för dig som deltagare. 

Ett pass pågår i ca 60 minuter. Inga förkunskaper krävs.

Ordinarie instruktör Kristin Levander.

Antalet getter i hagen är för nuvarande 13, vi hoppas på killingar våren 2023.

Yogan är anpassad för nybörjare. Max antal deltagare 30 personer.

Utrustning, klädsel och övrigt:

Vi önskar att ni tar med egen yogamatta eller filt, tänk på att vi är utomhus under bar himmel och bland djur, getterna är inte särskilt pryda av sig. Vi har ett fåtal mattor att låna ut och garanterar dessvärre inte dess skick. Bra med skalbar klädsel som du kan anpassa efter väderlek. Vi rekommenderar inte att du är barfota då underlaget kan vara ojämnt och getter är tunga om de råkar trampa dig på tårna. Ha med dig en väska där du kan stoppa ner dina lösa tillhörigheter under tiden du yogar. För värdesaker ansvaras ej.

Getter är nyfikna och äter ALLT, ta helst inte med dig morötter el dyl, då blir det svårt att fokusera på yogan.

Pris och betalning:

200kr/60 min. (150kr för medlem eller pris enligt FAR)

Bokning, betalning och mer info om tid och plats, se Bokadirekt.se

Företagsevent faktureras vid överenskommelse.

Du som har presentkort behöver visa upp det på plats.

Du som har Fysisk aktivitet på recept behöver visa upp FAR-recept.

Köp presentkort till getyoga

Ge bort presentkort till vår populära getyoga för 200 kr/pass. Presentkort bokas och betalas via bokadirekt.se, se följ länk ovan.

Välkommen! 


Boka här

Boka YOGA Lidingö Boka YOGA Upplands Väsby