Vi säger välkommen till alla nya killingar!

Denna vår har varit spännande med många killingfödslar. Den 8 maj födde Brexit de första tvillingarna Henrik och Hedvig. Sedan följde en rad födslar och det var bråda dagar för våra flitiga getskötare. Sammanlagt har vi fått 12 killingar som…

Vi säger välkommen till alla nya killingar!

Denna vår har varit spännande med många killingfödslar. Den 8 maj födde Brexit de första tvillingarna Henrik och Hedvig.

Sedan följde en rad födslar och det var bråda dagar för våra flitiga getskötare. Sammanlagt har vi fått 12 killingar som nu busar runt i hagen. Även den senaste föderskan Rut fick tvillingar, de kom den 18/6. Det blev en Atle och en Bruse. De äldsta har redan börjat följa med på kortare vallningspromenader. Ni hittar närmare presentationer av getterna och killingarna på våra Instagram- och Facebooksidor.