Fullt ös i hagen och getter till salu!

Köp en get! Vi arbetar febrilt för att hitta lämpliga hem åt killingarna och så länge vi har de flesta kvar har de det bäst i hemmahagen Geteborg där vi har möjlighet att separera bockkillingar från de övriga getterna. Känner du någon som…

Fullt ös i hagen och getter till salu!

Köp en get! Vi arbetar febrilt för att hitta lämpliga hem åt killingarna och så länge vi har de flesta kvar har de det bäst i hemmahagen Geteborg där vi har möjlighet att separera bockkillingar från de övriga getterna.

Känner du någon som letar efter avelsgetter eller vill utöka sin verksamhet med en liten getfamilj? Tveka inte att höra av er, våra djur är genbanksanslutna och annons på killingarna finns ute genom Svenska Getavelsförbundet. Det går bra att kontakta oss direkt vid intresse! 

Se kontaktuppgifter till Malin eller Ulrika under fliken Kontakt.