Tillbaka från Upplands Väsby

Sedan onsdag den 19 augusti är getterna tillbaka från Upplands Väsby och betar återigen sly i hagen vid Bohusgården, Lidingö. I Väsby har getterna under sommarmånaderna blivit fantastiskt fint omhändertagna av medlemmarna i den lokala…

Tillbaka från Upplands Väsby

Sedan onsdag den 19 augusti är getterna tillbaka från Upplands Väsby och betar återigen sly i hagen vid Bohusgården, Lidingö. I Väsby har getterna under sommarmånaderna blivit fantastiskt fint omhändertagna av medlemmarna i den lokala PRO-föreningen. Vi i föreningen Get2Gether sänder ett varmt tack till er och hoppas att vi ses igen nästa sommar!

Getyogan startar lördag den 22 augusti kl. 11:00. Bokar ditt pass gör du via Bokadirekt.se.

Längst ner på vår förstasida hittar du en karta som visar hur du hittar till hagen, som ligger bakom och nedanför Bohusgården, samt var du parkerar.

Det har växt upp en hel del sly i hagen på de månader som getterna varit borta. Så fort de klivit av transporten satte de genast igång att jobba på att återställa ordningen.