Bocken Tim flyttar in med getterna i nya vinterhagen

Från och med den 13 december hittar du getterna i deras nya fina vinterhage vid Ekholmsnäsvägen. Den syns tydligt från vägen på höger sida strax efter att man…

Bocken Tim flyttar in med getterna i nya vinterhagen

Från och med den 13 december hittar du getterna i deras nya fina vinterhage vid Ekholmsnäsvägen. Den syns tydligt från vägen på höger sida strax efter att man passerat Ekholmsnäs gård och strax innan Killinge. Samtidigt med flytten anlände även vårt nytillskott — bocken Tim som vi köpt in från Rådsparken i Huddinge. Meningen är att han ska få ihop det med våra tio getfröknar så att det kommer små killingar lagom till försommaren. Har vi tur blir det tio tolv killingar någon gång i slutet av maj. Men innan dess har vi flyttat igen, då till en sommarhage. Exakt var det blir får vi återkomma till igen längre fram i vår. Tills dess är ni varmt välkomna och besöka getterna vid Ekoholmsnäs. Det går bra att parkera ut med vägen och promenera längs med staket ner mot Ekholmsnässjön om ni vill ta en ordentlig titt på djuren.