Engagera dig med oss!

Du som är medlem idag och vill engagera dig lite mer i föreningslivet är varmt välkommen att delta i getternas dagliga skötsel.

Vi söker för närvarande också fler som är intresserade att komma med i våra aktivitetsgrupper. Skötargruppen…

Engagera dig med oss!

Du som är medlem idag och vill engagera dig lite mer i föreningslivet är varmt välkommen att delta i getternas dagliga skötsel. Vi söker för närvarande också fler som är intresserade att komma med i våra aktivitetsgrupper.

Skötargruppen behöver alltid förstärkning och om du är nyfiken på hur vallning med getter går till, anmäl dig till Vallningsgruppen. Vi utbildar dig och snart kan du våga ut på promenad med gänget på egen hand! Under året har vi byggt nya, delvis permanenta, hagar utifrån getternas behov.

Arbetet med att underhålla, förbereda hagar och flytta material kräver att vi hjälps åt och vi välkomnar händiga och arbetsvilliga medlemmar att ansluta till Stängselgruppen. Du kan läsa mer om det praktiska arbetet på vår hemsida under fliken “Jobba med oss”. 

Tveka inte att höra av dig om något av ovanstående aktiviteter lockar dig. Vi kan garantera en härlig gemenskap! 

Det är aldrig tråkigt med getter!