Våra egna filmtjärnor och tv-kändisar

Förutom planering av killingar har vi också hunnit med några roliga projekt utöver det vanliga, små statistuppdrag som gett oss en välkommen extrainkomst. En dag var vi iväg till tv4-studion för att medverka i Hellenius Hörna. Missade ni Ruts…

Våra egna filmtjärnor och tv-kändisar

Förutom planering av killingar har vi också hunnit med några roliga projekt utöver det vanliga, små statistuppdrag som gett oss en välkommen extrainkomst. En dag var vi iväg till tv4-studion för att medverka i Hellenius Hörna. Missade ni Ruts framträdande tillsammans med Annie Lööf, se del 2 av säsong 13.  

En annan dag agerade getterna statister vid filminspelning. När kommande del av den folkkära filmen Göta Kanal 4 spelades in vid Hustegaholm var Rut med vänner plats igen. Som ni säker minns har även Odin deltagit i musikvideos och tv-reklam. Håll utkik i medierna, ser ni en get så är det antagligen någon av våra!

Har ni ett filmprojekt på gång? Hör av er så berättar vi gärna vad vi kan stå till tjänst med. Våra getter är väldigt sociala och tränade att ledas bland människor. Vi kommer gärna med en offert om vi ser att projektet tar tillvara djurens välbefinnande.