Följ med Get2Gether på Lucia-vallning!

Nästa öppna vallning sker den 12 december. Följ med på skogspromenad med getterna, lär dig om vallning och träffa nya vänner. Eller varför inte, ge bort en upplevelse i julklapp i form av ett medlemskap hos oss. Vi garanterar ett äventyr för…

Följ med Get2Gether på Lucia-vallning!

Nästa öppna vallning sker den 12 december. Följ med på skogspromenad med getterna, lär dig om vallning och träffa nya vänner. Eller varför inte, ge bort en upplevelse i julklapp i form av ett medlemskap hos oss. Vi garanterar ett äventyr för alla åldrar.

Efteråt bjuder vi på getmys i hagen med pepparkakor och julmust. Klä dig bekvämt efter väder och ta gärna med egen varm dryck. Alla nya och gamla medlemmar är välkomna!

Samling 13.00 vid hagen Getholmsnäs.

Hitta hit:

https://goo.gl/maps/zCnAsrWWaQi4bvsZA