Dags för nytt medlemsår och välkommen på årsstämma!

Årsmöte Get2Gether 2022  - Tid och plats: 21 april 18-20, Christinaskolan, plan 3. 

Vi kommer här berätta mer om året som varit och våra planer framåt. Vår vision är att skapa en förening med aktiva medlemmar, skapa tillgänglighet till naturen och djuren och en gemenskap som förenas i gemensamma krafter. Vi välkomnar förslag som kan bygga vidare vår verksamhet, kom in med motioner senast den 4/4 via e-post medlem@get2gether.nu. Vi ser fram emot att både gamla och nya medlemmar på vår årliga årsstämma. Du har väl förnyat ditt medlemsskap för 2022? Är du inte ännu medlem? Betala medlemsavgift idag och kom med och utveckla föreningen!

Mer på gång under våren:

Vårfixardagar 9-10 & 23-24 april - tillsammans är vi starkare! Plats: 

Medlemsdagar i Valborg & 1 maj - ta med vänner och familj till hagen! 

Ny getyogasäsong på gång - boka redan nu i appen Bokadirekt!