Nytt medlemssystem

Se hit om du är nyfiken på medlemskap eller nyss fått ett medlemsutskick från oss.

Från och med maj månad har vi ett nytt system för administration och registrering av medlemmar, hantering av medlemsavgifter och nyhetsutskick. Det innebär att vår administration blir mer automatiserad och vi hoppas på så sätt bli mer tillgängliga men också att tidigare medlemmar hittar tillbaka till oss och vill förnya sitt medlemskap. Samtidigt vill vi be alla gamla och nya medlemmar om tålamod under ett övergångsskede.  

Vi har nu många medlemmar, vilket är jättekul! Men det är långt ifrån alla som ännu hittat till vår grupp på Facebook, ”Get2Gether-Medlemmar”. Den sidan är ett aktivt medlemsforum för betalande medlemmar. Där kan du skriva att du önskar introduktion till hagen och läsa om det mesta som händer inom föreningen, aviseringar om kommande vallning och andra aktiviteter i hagen mm. Så se till att klicka "Gå med" där för att inte missa något. 

Tveka inte att höra av dig till medlem@get2gether.nu om du har frågor om medlemsskapet.