Getter på plats i Upplands Väsby igen

Äntligen har getterna kommit iväg på sommarkollo igen. Detta är tredje året av samarbete med PRO i Upplands Väsby. För besökare finns möjlighet att träffa getterna på söndagar 11.00-12.30 då hagen hålls öppen för besökare. I år är det…

Getter på plats i Upplands Väsby igen

Äntligen har getterna kommit iväg på sommarkollo igen. Detta är tredje året av samarbete med PRO i Upplands Väsby. För besökare finns möjlighet att träffa getterna på söndagar 11.00-12.30 då hagen hålls öppen för besökare. I år är det som vanligt Odin och gänget, sammanlagt 13 getter, som röjer sly i sommarhagen.

Här kommer yogan fortsätta som det brukar. Se bokning https://www.bokadirekt.se/places/yogapilates-upplands-väsby-35287

Getterna är åter på Lidingö ca 14 augusti, då kommer de till hösthagen vid Bohusgården intill Kyrkvikens strand. För nyblivna medlemmar sker introduktioner endast på Lidingö. Ha en fin semester!