Äntligen sommarhage med väntade killingar!

Nu är getterna äntligen tillbaka i sin älskade sommarhage Geteborg och vi går i väntans tider, kanske kommer det skutta runt små killingar när som helst. Vi har haft bråda dagar att iordningställa sommarhagen och samtidigt städa ur vinterhagen…

Äntligen sommarhage med väntade killingar!

Nu är getterna äntligen tillbaka i sin älskade sommarhage Geteborg och vi går i väntans tider, kanske kommer det skutta runt små killingar när som helst. Vi har haft bråda dagar att iordningställa sommarhagen och samtidigt städa ur vinterhagen som ska återhämta sig så hästarna kan beta där i sommar. Utan hjälp av våra engagerade medlemmar hade det inte varit möjligt. Vi hoppas att fler hittar till oss och vill vara delaktiga i vår fantastiska förening. Nu är även yogasäsongen igång och den första svensexan gick av stapeln idag. Fler spännande aktiviteter som vallning och skötarkurser väntar. Följ oss på våra sociala medier eller hör av dig via messanger om du vill veta mer om hur du kan engagera dig. Välkommen!