Tillbaka efter semestern med nya och gamla getter i hagen.

Efter sommarens äventyr i Upplands Väsby har getterna nu åter gjort sig hemmastadda i vår fina hage Geteborg vid Långängskärret. Under sommaren såldes fyra bockkillingar till nya avelsprojekt och kvar är nu getkillingarna som vi ser fram emot…

Tillbaka efter semestern med nya och gamla getter i hagen.

Efter sommarens äventyr i Upplands Väsby har getterna nu åter gjort sig hemmastadda i vår fina hage Geteborg vid Långängskärret. Under sommaren såldes fyra bockkillingar till nya avelsprojekt och kvar är nu getkillingarna som vi ser fram emot att se växa upp. Till vår glädje kom vår vackra Svea, som såldes för två år sedan tillbaka till flocken. Med sig hade hon de fina getkillingarna Sara och Selma, födda i juni. Pappan till dessa tvillingar är vår Wiking så flickorna är halvsyskon med våra övriga killingar i år.

Flocken ska gå i sommarhagen fram till mitten av september. Därefter flyttar de till vår hösthage bakom Bohusgården, nedanför Koltorp vid Kyrkvikens strand. Där pågår de närmaste veckorna förberedelser för fullt.