Getspill är bra skit!

Allt handlar inte om killingar. Under våren har vi levererat förstklassigt höspill till trädgårdsentusiaster i vår närhet och är så glada för samarbetet med lokala trädgårdsodlare. Om intresse finns för vår gödsel, tveka inte att höra av…

Getspill är bra skit!

Allt handlar inte om killingar. Under våren har vi levererat förstklassigt höspill till trädgårdsentusiaster i vår närhet och är så glada för samarbetet med lokala trädgårdsodlare. Om intresse finns för vår gödsel, tveka inte att höra av er. Vi är stolta över vår möjlighet att bidra till ett hållbart liv för storstadsbon. Vem skulle inte bli glad att få besök av vår alltid så energiske leverantör Ronnie? Ert första lass levererar vi i utbyte mot ett medlemskap i vår förening. Välkomna till vår cirkulära gemenskap!