Yogasäsongen är igång!

Nu är äntligen den efterlängtade getyogan igång. Första passet i hagen fylldes fort och getterna undrade nyfiken om människorna blivit galna igen ... Alla pass läggs vartefter ut på Bokadirekt. se och under fliken getyoga hittar ni all…

Yogasäsongen är igång!

Nu är äntligen den efterlängtade getyogan igång. Första passet i hagen fylldes fort och getterna undrade nyfiken om människorna blivit galna igen ... Alla pass läggs vartefter ut på Bokadirekt.se och under fliken getyoga hittar ni all information om hur och var getyogan hålls.

OBS! Kom ihåg att vi inte har någon gatuadress att följa via gps utan vi finns i hagen "Geteborg" vid Långängens naturrerservat. Enklaste vägen hit är att ta sikte på Stockby motionsgård (med bil eller buss 201 från Ropsten via Hantverkshuset, förbi Stockby ridskola och vidare förbi den gamla motionsgården och utegymmet, mitt emot fågelkärret). För er med bil kan ni köra via Ekholmsnäsvägen och svänga av till Långängsvägen mot Långängens gård men parkera under kraftledningarna där våra skyltar visar vägen över kullen mot röda ladan. Närmaste restaurang är Långängens gård, därifrån kan man promenera på ca 5 minuter till hagen.