Killingbus i hagen!

Nu är årets killingar här! Hittills har sex killingar efter bocken Wiking kommit till världen. Först ut var Brexit att föda tvillingar, två små bockar som fick namnen Bregott (efter envisa autocorrect-förslag av mammans namn) och Blixten. De…

Killingbus i hagen!

Nu är årets killingar här! Hittills har sex killingar efter bocken Wiking kommit till världen. Först ut var Brexit att föda tvillingar, två små bockar som fick namnen Bregott (efter envisa autocorrect-förslag av mammans namn) och Blixten. De båda föddes på exakt beräknad nedkomstdag den 6 maj. Sedan kom Hedvig ned med en liten bockkilling den 8 maj som fick heta Wiggo. Den 16 maj födde även Signe tvillingar, denna gång två getkillingar vars namn blev Sally och Stella. Senaste tillökningen kom den 25 maj, denna gång var det vår trogna Clary som blev mamma till getkillingen som ännu går under namnet lilla C. Hagen är nu full av lek och skutt och mer bus kommer, än har inte alla getter fött. Följ händelserna i hagen på vår facebook-sida eller instagram get2gether_nu